«بیل گیتس»، بهگفتن یکی از چهرههای شاخص دنیای تکنولوژی، در ابتدا فکر میکرد که اینترنت دنیا را منطقیتر میکند، اما اکنون او میگوید که «دیوانهها» از آن برای پیداکردن یکدیگر منفعت گیری میکنند. گیتس در سالهای ابتدایی گسترش اینترنت معتقد می بود که مردم از این فناوری برای جستجوی مسئولانه اطلاعات منفعت گیری خواهند کرد، اما اکنون او نظر فرد دیگر دارد. بهرغم اذعان همبنیانگذار مایکروسافت به وضع ناخوشایند اینترنت، او به هوش مصنوعی خوشبین است.
بر پایه گزارش اینسایدر، بیل گیتس در ابتدا انتظار داشت که اینترنت جهان را به مکانی منطقیتر و مبتنی بر حقیقت تبدیل کند، اما اکنون او فهمید شده که این فناوری به ابزاری برای نشر اطلاعات نادرست و «ایدههای دیوانهوار» تبدیل شده است. بیل گیتس میگوید:
«اعتراف میکنم افرادی که انقلاب دیجیتال را پیش بردند، ازجمله من، واقعاً فکر میکردند که جهان منطقیتر خواهد شد.»
نظر بیل گیتس درمورد اینترنت
بنیانگذار مایکروسافت او گفت که در زمان اوجگرفتن اینترنت معتقد می بود که این فناوری جهان را زیاد واقعی خواهد کرد. او فکر میکرد که اینترنت به مردم پشتیبانی خواهد کرد تا بهجستوجو اطلاعات گوناگون بگردند و مسئولانه خود را توانمندتر سازند. برای مثال، اینترنت میتوانست به یک نفر اجازه دهد که بدون نیاز به اتکا به یک نوشته خبری، با جستجو درمورد ادعاهای شاکی و دفاع کننده در یک پرونده قضایی، درمورد آن مطلع بشود.
این میلیاردر صنعت کامپیوتر میگوید که اگر فردی در رابطه یک نوشته علمی سؤالی داشت، میتوانست مقالات را بخواند و همهچیز را در رابطه آنها ببیند. بااینحال، او او گفت پیشبینی نکرده می بود که چطور مردم از اینترنت برای «ایدههای دیوانهوار» منفعت گیری میکنند.
بیل گیتس اذعان میکند که پیش از اینترنت نیز دیوانهها بودهاند، اما آنها همدیگر را اشکار نمیکردند. اکنون با ابزارهای دیجیتالی میتوانند این کار انجام بدهند. گیتس او گفت که امیدوار است نسلهای جوان بتوانند بهقدر کافی خلاق باشند تا مشکلات مربوط به نشر اطلاعات نادرست را حل کنند.
این چنین گیتس او گفت که آماده نظارت بر هوش مصنوعی است و افزود که هرکسی که با مقررات هوش مصنوعی مبارزه میکند، «احمق» بهنظر میرسد. گیتس بهرغم اعترافاتش در رابطه اینترنت، او گفت که نسبت به هوش مصنوعی حس مثبتی دارد و میگوید که این فناوری میتواند افتنیروی کار را افت دهد و جهان را ثروتمندتر کند.
منبع