مراسم تشییع پیکرهای ۱۱۰ شهید گمنام دفاع مقدس از روبه رو دانشگاه تهران همزمان با روز شهادت حضرت فاطمه (س) اغاز شد.
خبرگزاری موج
، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) که در تقویم رسمی کشورمان «روز شهید گمنام» نام گذاری شده است، مراسم تشییع پیکرهای ۱۱۰ شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس از روبه رو درب مهم دانشگاه به طور رسمی با قرائت آیاتی از قرآن و زیارت عاشورا اغاز شد.
پیکرهای این شهدا در مناطق عملیاتی گوناگون از جمله عملیاتهای والفجر، والفجر مقدماتی، والفجر دو، کربلای پنج، بدر، رمضان، کربلای چهار، کربلای۶ و دیگر عملیاتها تفحص شدهاند.
آحاد گوناگون مردم در تهران همزمان با آخرین روز از ایام فاطمیه با سر دادن شعارهای فاطمی و با در دست داشتن بیرق عزا و محکوم کردن جنایتهای صهیونیستها و حامیان این رژیم در غزه، به استقبال تابوت ۱۱۰ شهید دفاع مقدس آمدهاند. ملزوم به یادآوری این که این مراسم به طور همزمان با تشییع پیکرهای ۱۷۰ شهید در ۲۰۰ نقطه از سرزمین در حال انجام است.
مسیر تشییع پیکرهای ۱۱۰ شهید در تهران از خیابان انقلاب به سمت شرق- خیابان حافظ به سمت جنوب، خیابان وحدت اسلامی به جنوب و در ادامه به سمت خیابان بهشت و معراج شهدا گفتن شده است.
به همین علت از ساعت ۸ صبح که اغاز مراسم خواهد می بود ممنوعیت تردد حلقه بزرگتری اشکار خواهد کرد و از خیابان جمهوری به سمت شمال و به سمت خیابان انقلاب، از ضلع شمال میدان انقلاب از بلوار کشاورز و خیابان کریمخان به سمت جنوب و از شرق از میدان فردوسی به سمت دانشگاه تهران و از سمت غرب از خیابان زارع به سمت میدان انقلاب ممنوعیت تردد وجود دارد.
کاروان حامل پیکرهای شهدا مزین به نمادی از بیتالمقدس است و در مسیر تشییع پیکر این شهدا برخی از گروههای مردمی از جمله مادران و دختران تهرانی تسبیح، چفیه، چادر یا تکه پارچههایی بر روی تابوتها میکشیدند تا آن را تبرک کنند. برخی از جوانان هم دلنوشتههای خود را روی تابوتها به یادگار باقی گذاشتند.
در طول مسیر تشییع پیکرهای ۱۱۰ شهید گمنام دفاع مقدس، تصاویر و تمثال شهدای مقاومت از جمله حاج قاسم سلیمانی در دستان مردم به چشم میخورد. علاوه بر این پرچم کشورمان و گروههای جبهه مقاومت اسلامی از جمله حزبالله لبنان، حماس و فلسطین هم در جای جای مسیر تشییع به نشانه وحدت و همدلی بین جوامع اسلامی به در حال اهتزاز است. موکبهای فاطمی با ارایه خدمات متفاوت نیز در طول مسیر میزبان مردم عزادارتهران می باشند.
منبع