ظرفیت برای افزایش تشکیل انسولین نسل تازه وجود دارد

به نقل از سالم خبر، حمیدرضا بنفشه، فارماکولوژیست و رئیس دفتر گسترش فناوری وزارت بهداشت، او گفت:  امروز ناظر اغاز خط تشکیل انسولین کوفورمولاسیون دگلودک-آسپارت بودیم. این نسل تازه انسولینی است که اکنون در دنیا در حال اراعه است و با تلاش زیاد، تشکیل آن در داخل سرزمین ما نیز اغاز شده است.

او در خصوص ویژگی‌های این نوع انسولین او گفت: ویژگی این نوع انسولین این است که برای زمان طویل می‌تواند با حداقل تغییرات سطح انسولین قند خون بیماران دیابتی را کنترل کند.

بنفشه در ادامه گفت: در قیاس با نسل‌های قدیمی انسولین در حقیقت این نوع انسولین علتمی‌بشود کنترل قند خون بیمار که با هموگلوبین ای وان سی سنجیده می‌بشود در بیماران دیابتی به شکل بهتری انجام بشود.

او اضافه کرد: از نظر دیگر این دارو، ریسک عوارض ناشی از تزریق بیش‌ازحد انسولین را که همان کم شدن قند خون است، افت دهد و مقدار مصرف انسولین و تعداد انسولین‌ها با جانشین کردن این انسولین‌های نسل تازه  به‌جای انسولین‌های قبلی افت اشکار می‌کند.

ادامه مطلب
مصوبه تعیین ضریب حقوق 1403 از سوی وزیر بهدشت ابلاغ شد_دلچسب
آخرین مطالب

مدیر کل فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد:‌ این محصول مطابق تأییدیه سازمان  غذا و دارو از امروز در داروخانه‌ها اراعه می‌بشود. طبیعتاً به گفتن داروی کاملاً تخصصی نقل می‌بشود که باید حتماً  با تجویز پزشکان متخصص که در کنترل قند خون بیماران نقش ایفا می‌کنند، مصرف بشود.

او درمورد مقدار تشکیل این نوع انسولین، خاطرنشان کرد: به هر حال برای هر محصولی ابتدا تشکیل در حجم پایین اغاز می‌بشود و بر پایه نیاز بازار و تقاضا، امکان افزایش تشکیل وجود دارد. یقیناً در بازدیدی که از خط تشکیل انسولین نسل تازه از کارخانه آن داشتیم باید او گفت این ظرفیت وجود دارد که به هر میزانی که بازار نیاز داشته باشد می‌توان تشکیل را افزایش داد. ضمن آنکه به‌گفتن یک انسولین نسل تازه باید دید استقبال پزشکان از این دارو تا چه مقدار است؛ چون دارویی نیست که خود مردم بخواهند آن را انتخاب و مصرف کنند و حتماً باید توسط پزشک متخصص تجویز بشود.

ادامه مطلب
سال قبل هیچ ردیف بودجه‌ای برای خرید پروتزهای شنوایی در نظر گرفته نشد

فناوری‌های تازه از هزینه‌های دیابت در جامعه می‌کاهند

در ادامه دکتر مصطفی قانعی از تشکیل انسولین نسل تازه که به همت یک شرکت دارویی در استان البرز صورت گرفت، او گفت: ورود راه حلهای درمانی تازه دیابت و منفعت‌مندی از فناوری‌های نوین علمی حوزه دارویی به سرزمین، زیاد مهم و مورد قیمت است.

دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد گسترش اقتصاد دانش‌بنیان سلامت در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  با اصرار بر اهمیت ورود درمان‌های تازه دیابت به سرزمین اظهار کرد: یکی از معضلات مهم در دنیا که سرزمین ما نیز از آن مستثنی نیست، بار سنگین ناشی از بیماری‌های غیر واگیر است که اگر به‌موقع کنترل نشوند عواقب و عوارض و درنتیجه هزینه‌های ناشی از آن را به سرزمین تحمیل می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و سلامتی را در وب سایت خبری دلچسب بخوانید.

او همین طور گفت: با دقت به آنکه دغدغه خاطر مسئولان پوشش دادن و از بین بردن نیازهای بیماران است چنان‌چه از درمان‌های روز دنیا منفعت گیری کنیم درنتیجه آن، هزینه‌های ناشی از مزمن شدن بیماری و عوارض آن کمتر می‌بشود.

ادامه مطلب
استعفای 400 نفر از پزشکان پزشکی قانونی طی 6 سال گذشته_دلچسب

دکتر قانعی اصرار کرد: به طور کلی فناوری‌های دارویی و درمانی به‌خصوص در رابطه انسولین به سمتی پیش می‌روال که مدیریت دیابت در جامعه از ابعاد گوناگون تسهیل بشود. به گفتن مثال از جهت جذابیت و راحتی که برای بیماران دیابتی به همراه دارد. به هرحال، بیمار ترجیح می‌دهد در فواصل طویل‌تری تزریق انجام دهد تا تحمل این شرایط برایش آسان‌تر بشود. از طرفی با رضایت پزشکان همراه است که مدیریت بیمارشان کاملا علمی و با تازه ترین متدها کنترل می‌بشود و از سویی نیز رضایت دولت ها محقق می‌بشود؛ از این جهت که هزینه‌های کنترل دیابت مبتلایان در جامعه افت اشکار می‌کند. در واقع درمان با فناوری‌های تازه، تقریبا می‌تواند از هر جهتی سودمند واقع بشود.


منبع

پیشنهاد ما به شما

سه انتصاب جدید در سازمان غذا و دارو

سه انتصاب تازه در سازمان غذا و دارو_دلچسب

به گزارش دلچسب سالم‌خبر: معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در احکام جداگانه …