به گزارش دلچسب
خبرگزاری موج
، بعد از استقبال اهالی رسانه از بیست و یکمین جشنواره ملی رسانههای ایران که سال قبل و بعد از وقفه ده ساله برگزار شد، بیست و دومین دوره این جشنواره با رویکرد محوری «دقت اختصاصی به تغیرات نوین رسانهای» برگزار خواهد شد.
متن کامل این فراخوان به شرح زیر است:
ضمن گرامیداشت یاد سید شهیدان خدمت، حجت الاسلام ابراهیم رئیسی و همراهان شهیدشان، معاونت امور رسانهای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مقصد ارج نهادن به کوششها و فعالیتهای اصحاب رسانه، تشکیل رقابت سالم و ترقی استانداردهای رسانهنگاری در سرزمین، بیست و دومین جشنواره ملی رسانههای ایران را برگزار میکند.
از همه اصحاب فرهیخته رسانه دعوت میشود آثار تولیدی انتشار شده خود در مطبوعات، خبرگزاریها، پایگاههای خبری و شبکههای اجتماعی را در قالبها، قسمتها و موضوعات اعلامی از طریق سامانه rasaneh.pressfestival.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رویکرد محوری جشنواره:
دقت اختصاصی به تغیرات نوین رسانهای
واجدان شرایط:
همه رسانهها و فعالان رسانهای که در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنند.
سطح برگزاری جشنواره:
رسانههای سراسری
رسانههای استانی
رسانههای شبکه اجتماعی (فضای مجازی)
قسمت رقابتی «آثار» :
سرمقاله، مقاله و یادداشت
او مباحثه
گزارش
تیتر
عکس
گرافیک
چند رسانهای
ترجمه
برنامه ویدئویی
وب آوا (پادکست)
در قسمت رقابتی «آثار»، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی میتوانند در قالبهای تعیین شده، تولیدات انتشار شده خود در مطبوعات، خبرگزاریها، پایگاههای خبری و شبکههای اجتماعی را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
قسمت رقابتی «موضوعی»:
همه علیه نسلکشی در غزه
شهید جمهور
قسمت رقابتی «رسانهها» در حوزه تحول؛
بیست و دومین جشنواره ملی رسانههای ایران، در نظر دارد رسانههای برتر در حوزههای ذیل را انتخاب کند.
تحول در ساختار و فرایندها؛
از مصادیق اینگونه تحول، میتوان به تحول در ساختار و فرایندهای اتاق خبر و تحریریه، برگزاری دورههای تواناییافزایی رسانهای بر مبنای تغیرات نوین و آموزش خبرنگاران چندوجهی، منفعت گیری زیرساختی از فناوریهای نوین در جهت تشکیل و نشر محتوا و مدرنسازی در جهت همراهی زیاد تر مخاطب اشاره کرد.
تحول در تشکیل محتوا؛
از مصادیق این گونه تحول میتوان به منفعت گیری صحیح و مستمر از ابزارهای نوین برای تشکیل محتوای هنرمندانه، موثر و دلنشین اشاره کرد.
تحول در انتشار کردن و توزیع محتوا؛
از مصادیق اینگونه تحول، دقت اختصاصی به سکوهای نوین انتشار کردن محتوا، منفعت گیری بهینه از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی برای انتشار کردن و توزیع محتوا به شمار میآید.
شرایط و مقررات شرکت در جشنواره:
همه آثار انتشار شده در رسانههای فعال اعم از مطبوعات، خبرگزاریها، پایگاههای خبررسانی و محتواهای رسانهای انتشار شده در بسترهای گوناگون اعم از چاپی، بر خط و شبکههای اجتماعی امکان وجود در جشنواره را دارند.
آثاری که در بازه وقتی اول تیرماه ۱۴۰۲ تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ انتشار شدهاند میتوانند در جشنواره شرکت داده شوند.
هر شرکتکننده میتواند تنها در ۲ قسمت و در هر قسمت، ۲ تاثییر اراعه کند.
در قسمت تیتر، اراعه متن کامل تاثییر الزامی است.
آثار ارسالی باید شناسنامه، لگوی نشریه، تاریخ انتشار کردن داشته باشند و در رسانههای برخط نیز دارای نشانی اینترنتی و تاریخ انتشار کردن باشند.
برگزیدگان جشنواره ملزم به اراعه اصل تاثییر انتشار شده به دبیرخانه جشنواره می باشند (آثار فاقد نام نویسنده یا دارای نام نویسنده مستعار در صورت راهیابی به مرحله نهایی باید تاییدیه کتبی (مهر و امضاء) مدیر مسئول نشریه یا خبرگزاری و پایگاه خبری اراعه کنند.
آثار باید با فونت خوانا اراعه شود و آثار ناخوانا از رقابت حذف خواهند شد.
جشنواره حق منفعت گیری تبلیغاتی و هنری؛ اعم از چاپ در نمایشگاه جانبی، تبلیغات شهری و رسانهای از آثار ارسالی را دارد.
ثبتنام
فرایند ثبت و ارسال آثار از طریق سامانه rasaneh.pressfestival.ir انجام میشود.
تقویم برگزاری
آخرین مهلت ارسال آثار: دهم تیرماه ۱۴۰۳
تاریخ اظهار نتایج و تقدیر از برگزیدگان: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ (روز خبرنگار)
دسته بندی مطالب
منبع