به گزارش دلچسب
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، احمد وقتی رئیس هیئت مدیره و مهدی کوهی مدیر عامل ذوبآهن اصفهان، محمود حقیقت سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ، میثم مداحی مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان اصفهان و جمعی از مسئولین ذوب آهن اصفهان در محل کارگاه پلنت اکسیژن به طور آنلاین در این مراسم وجود یافتند .
پروژه کوره پاتیلی برای افزایش تشکیل ، ترقی منفعت وری و گسترش تشکیل محصولات صنعتی
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در خصوص پروژه کوره پاتیلی(LF3) او گفت : این پروژه با اعتبار ۵۴.۵ میلیون یورو و ۱۷۵۰ میلیارد ریال در راستای افزایش مقدار تشکیل، ترقی منفعت وری و گسترش تشکیل محصولات صنعتی ذوب آهن اصفهان از جمله تشکیل فولادهای کیفی مخصوص تشکیل فولاد ریل اجرا گردید .
او گفت : کوره پاتیلی شماره ۳ با بومی سازی و ساخت بیشتر از ۷۰ درصد تجهیزات مهم و حساس از قبیل ترانسفورماتور، گانتری و درپوش کوره ، بازوی الکترود، غبارگیر و متریال هندلینگ توسط تامین کنندگان داخلیبه منفعت برداری رسید .
نکات برجسته این مطرح عبارت هستند از : دستیابی به عملیات متالورژی ثانویه بیشتر از ۹۵ درصد از فولاد مذاب تولیدی قسمت فولادسازی ، افزایش ظرفیت تشکیل فولادهای کیفی نظیر فولاد ریل و فولادهای کم آلیاژ با استحکام بالا (HSLA) ، افت توقفات و افزایش ظرفیت تشکیل قسمت فولاد سازی ، مراعات آخرین شرایط زیست محیطی با احداث غبارگیر کوره پاتیلی و غبارگیر متریال هندلینگ.
واحد تازه اکسیژن در راستای جهش تشکیل
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در خصوص پروژه واحد تازه اکسیژن نیز او گفت : این پروژه بر پایه ی مطالعات انجام شده در راستای جهش تشکیل به منظور تامین پایدار اکسیژن جهت دستیابی به ظرفیت ۳٫۶ میلیون تن چدن مذاب در سال اجرا گردید .
وی افزود : این پروژه با ظرفیت ۲۵۰۰۰ نرمال متر مکعب در ساعت به روش کرایژنیک با تکنولوژی Internal Compression به همراه تشکیل ازت و ارگون (بدون منفعت گیری از هیدروژن برای تشکیل ارگون) با تکیه حداکثری بر توان داخلی با اعتبار ۳۳٫۷۵ میلیون یورو انجام شد .
کوهی با اشاره به صرفه جویی اقتصادی سالانه ۳۵۰۰ میلیارد ریالی این پروژه افزود : ظرفیت تشکیل این واحد تازه اکسیژن ؛ ۲۵ هزار نرمال متر مکعب بر ساعت اکسیژن، ۹۰۰ نرمال متر مکعب بر ساعت آرگون و ۱۸ هزار نرمال متر مکعب بر ساعت نیتروژن است .
وی دیگر نکات برجسته این مطرح را بدین شرح گفتن نمود: منفعت گیری حداکثری از زیر ساخت ها و توان داخلی ، کیفیت بالای تجهیزات و اتوماسیون کامل ، منفعت گیری از فناوری تازه تشکیل اکسیژن به روش کرایژنیک و با تکنولوژی فشرده سازی داخلی به همراه تشکیل ، ازت و آرگون .
مخازن ذخیره آب اضطراری ذوب آهن اصفهان
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان این چنین در خصوص پروژه مخازن ذخیره آب اضطراری این مجتمع عظیم صنعتی او گفت : این پروژه برای افزایش ذخیره آب در ذوبآهن اصفهان با مقصد مدیریت بحران در شرایط اضطراری اجرا گردید.
وی افزود : با ساخت این مخازن ، ذخیره آب ذوب آهن اصفهان برای ۴ روز با مقدار تقریبی مصرف در شرایط بحران به مقدار ۱۵۵۰ متر مکعب در ساعت انجام می گردد .
مهدی کوهی اظهار داشت : حجم کل این مخازن ۱۵۰ هزار متر مکعب است که در ۴ مخزن مجزا به همراه پمپ خانه و خطوط وابسته ساخته شده است.
دسته بندی مطالب
منبع