به گزارش دلچسب
خبرگزاری موج
، مراسم اغاز سال تحصیلی تازه دانشگاه علم و صنعت با وجود حسین افشین ، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر داوود یونسیان، رئیس دانشگاه علم و صنعت، اعضای هیأت رییسه و جمعی از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
دکتر حسین افشین در این مراسم او گفت: من در معاونت علمی در خدمت عزیزان هستم تا او گفت و گو مرجعیت علمی و نوآوری و فناوری را جلو ببریم.
وی اظهار کرد: بخشی از سیاستهای معاونت علمی در دانشگاهها این است که معاون پژوهشی را به رسمیت بشناسد. به همین علت ما در برسیهای خود مطرحهای دانشگاههای بزرگ را برسی نمیکنیم. چراکه زمان و صلاحیت این را نداریم که در حوزه تخصصی اساتید اظهار نظر کنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به پتانسیل قانون جهش تشکیل دانشبنیان او گفت: ماده ۱۳ این قانون پتانسیل خوبی دارد که اساتید بتوانند از آن منفعت گیری کنند. بر پایه این قانون قرارداد تحقیق و گسترش تا سقف ۲.۵ میلیارد در سال مشمول معافیت مالیاتی شوند و دانشگاه علم و صنعت میتواند تا سقف ۲۰۰ میلیارد از این ظرفیت منفعت گیری کنند.
وی با اصرار بر این که تلاش داریم درگیری بین اساتید و کارشناسان را افت دهیم، او گفت: تنها قبول تحقیق و گسترش بودن مطرحها به مسئولیت معاونت علمی است.
افشین در رابطه ظرفیت ماده ۱۱ قانون جهش تشکیل دانش بنیان او گفت: در صورتی که مراکز تحقیق و گسترش در دانشگاهها برای فراهم تجهیزات آزمایشگاهها و مرکز نوآوری و … اندوختهگذاری کنند، میتوانند شامل اعتبار مالیاتی شوند. این مطرحها باید در شورایی مصوب شود تا آنها بتوانند از این ظرفیت منفعت گیری کنند.
وی خاطر نشان کرد: اساتید برای ارتباطاتی که دارند میتوانند تا هزار میلیارد از این ظرفیت منفعت گیری کنند؛ تنها شرط این است که مطرح حتماً باید مطرح تحقیق و گسترش باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری درمورد پشتیبانیهای بنیاد علم برای گسترش پژوهشها او گفت: ما معتقدیم که مرجعیت علمی برای رشتههای علوم پایه است و انقلاب علمی حتماً از مسیر رشتههای علوم پایه اتفاق میافتد.
وی خاطر نشان کرد: معاونت علمی از مطرحهای پژوهشی که دانشگاهها برای معاونت بفرستد، تا سقفی حمایتمیکند و رشتههای علوم پایه به طور مجزا حمایتخواهد شد.
افشین درمورد حمایتاز حوزه فناوریهای نوظهور دانشگاه او گفت: پشتیبانیهای معاونت علمی نمیتواند در عرصه تجهیز آزمایشگاهها باشد، ولی میتوانیم تجهیزات ملزوم برای حوزههای نوظهور را در صورتی که در فهرست تجهیزات شبکه آزمایشگاهی نباشد و اشکار شود افراد بسیاری از آن منفعت گیری میکنند، خریداری کنیم و به شبکه آزمایشگاهی اضافه میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم اعضای هیئت علمی از ظرفیت حمایتمالیاتی منفعت گیری کنند. تا بحال میتوانیم بگوییم دانشگاهها از این ظرفیت منفعت گیری نکردهاند.
معاون علمی رئیس جمهور اظهار کرد: نوشته سرآمدان علمی که تا کنون به تعویق افتاده است تا آخر مهر ماه اظهار میشود.
دسته بندی مطالب
منبع