به گزارش دلچسب
سلب مسئولیت: دیجیاتو فقط نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درمورد محتوای آن ندارد.
مقدمه : در دنیای رقابتی تلفنهای هوشمند، برندهای گوناگون با ویژگیها و قابلیتهای متغیری به بازار اراعه خواهد شد. در این بین، دو برند چینی ریلمی و شیائومی توانستهاند با اراعه محصولات باکیفیت و مقرونبهصرفه جایگاه اختصاصیای اشکار کنند. در این مقاله تصمیم داریم، این دو برند را در عرصههای متفاوت با یکدیگر قیاس کنیم تا نقاط قوت و ضعف هر یک را به طور تخصصی بازدید کنیم.
در دنیای رقابتی تلفنهای هوشمند، برندهای گوناگون با ویژگیها و قابلیتهای متغیری به بازار اراعه خواهد شد. در این بین، دو برند چینی ریلمی و شیائومی توانستهاند با اراعه محصولات باکیفیت و مقرونبهصرفه جایگاه اختصاصیای اشکار کنند. در این مقاله تصمیم داریم، این دو برند را در عرصههای متفاوت با یکدیگر قیاس خواهد کرد تا نقاط قوت و ضعف هر یک را به طور تخصصی بازدید کند.
معیار | شیائومی | ریلمی |
کیفیت ساخت و طراحی | طراحیهای مدرن، بدنه شیشهای یا فلزی، مدلهای پریمیوم همانند Mi 13 Pro | طراحی ساده و کاربردی، بدنه پلاستیکی مقاوم، مدلهای خوشدست همانند Realme GT 2 Pro |
کارکرد سختافزاری | منفعت گیری از Snapdragon سری ۸ و MediaTek در بینردهها | پردازندههای Snapdragon و MediaTek با کارکرد خوب |
رابط کاربری | MIUI با امکانات زیاد اما پیچیده و بعضی اوقات باگدار | Realme UI سبک، روان و بهینه برای بینردهها |
دوربین | دوربینهای باکیفیت در مدلهای پرچمدار همانند Mi 11 Ultra | دوربینهای خوب در پرچمداران، اما در بینردهها ضعیفتر |
باتری و شارژدهی | باتریهای ۴۵۰۰-۵۰۰۰ میلیآمپر، کارکرد خوب | باتری شبیه با شارژ سریع قوی ۶۵ تا ۱۲۰ وات |
قیمت | طیف گستردهای از مدلها در ردههای گوناگون | قیمت مناسبتر در مدلهای بینرده و اقتصادی |
کیفیت ساخت و طراحی
شیائومی در طراحیهای خلاقانه و منفعت گیری از مواد باکیفیت، قدمهای مهمی تا به امروز برداشته است. تلفنهای این کمپانی اکنون با بدنههای شیشهای یا فلزی و طراحیهای مدرن و دلنشین اراعه خواهند شد. مدلهای پرچمدار شیائومی همانند سری Mi و Xiaomi 13 Pro دارای طراحیهایی قشنگ و پریمیوم خواهند می بود که به آسانی با برندهای بزرگتر در حال رقابت می باشند.
شرکت ریلمی نیز تمرکز خود را بر روی طراحیهایی ساده و کاربردی گذاشته است. گوشی ریلمی، به اختصاصی در ردههای اقتصادی و بینرده، از جنس پلاستیک مقاوم ساخته شده که این امکان را فراهم میکند تا حس و حال یک محصول لوکس را ندهد، اما وزن کم و ارگونومی خوبی دارند. به گفتن مثال، مدلهای تازه ریلمی همانند Realme GT 2 Pro طراحی مینیمالیستی و زیاد خوشدستی دارد.
در واقع میتوان اینگونه گفتن نمود که اگر به جستوجو طراحیهای لوکس و پریمیوم هستید، شیائومی انتخاب بهتری است. اما ریلمی با طراحیهای ساده و کاربردی خود در دسته تلفنهای اقتصادی و بینرده عالی عمل کرده است.
کارکرد سختافزاری
شیائومی و ریلمی هر دو از پردازندههای قوی و مدرن منفعتمند شدهاند، اما تفاوتهایی بین آنها وجود دارد. شیائومی در مدلهای پرچمدار خود طبق معمولً از پردازندههای Snapdragon سری ۸ منفعت گیری کرده که جزء نیرومندترین پردازندههای بازار محسوب خواهد شد. این چنین شیائومی در مدلهای بینرده نیز از پردازندههای قوی همانند Snapdragon 778G و MediaTek Dimensity منفعت گیری کرده است.
همانطور که در nanoreview آمده است:
Qualcomm Snapdragon 778G – an 8-core chipset that was announced on May 19, 2021, and is manufactured using a 6-nanometer process technology. It has 1 core Kryo 670 Prime (Cortex-A78) at 2400 MHz, 3 cores Kryo 670 Gold (Cortex-A78) at 2400 MHz, and 4 cores Kryo 670 Silver (Cortex-A55) at 1800 MHz.
ریلمی نیز در مدلهای بینرده و پرچمدار خود از پردازندههای قوی منفعت گیری کرده و مدلهایی همانند Realme GT با پردازندههای Snapdragon سری ۸ کارکرد زیاد خوبی از خود نشان دادهاند. علاوه بر این، ریلمی در برخی از مدلها از پردازندههای MediaTek نیز منفعت گیری نموده که در قسمت بینرده کارایی خوبی را از خود اراعه داده است.
با این تفاسیر، هر دو برند از نظر سختافزاری کارکرد قدرتمندی دارند، اما شیائومی در اراعه پردازندههای نیرومندتر در رده پرچمدار نسبت به ریلمی برتری دارد.
نرمافزار و رابط کاربری
شیائومی از رابط کاربری MIUI منفعت گیری میکند که برای امکانات گسترده، ویژگیهای شخصیسازی بالا و بروزرسانیهای مداوم مشهور است. اما این رابط کاربری بعضی اوقات به علت پیچیدگی و برخی باگها مورد انتقاد قرار میگیرد. با این حال، MIUI تواناییای خاص و متنوع برای کاربران تشکیل میکند.
ریلمی با رابط کاربری Realme UI تلاش کرده تا یک توانایی سادهتر و روانتر را اراعه دهد. Realme UI سبکتر بوده و در تعداد بسیاری از موارد بهینهتر از MIUI عمل میکند، در تلفنهای بینرده و اقتصادی ریلمی این نوشته زیاد نمایان خواهد می بود.
نظر کارشناسان حوزه موبایل به شما این است که اگر به جستوجو رابط کاربری ساده و روان هستید، Realme UI انتخاب بهتری است. اما MIUI امکانات گستردهتری دارد که برای کاربرانی که به جستوجو سفارشیسازی زیاد تر می باشند، مناسبتر خواهد می بود.
دوربین
در عرصه دوربین، شیائومی همیشه تلاش کرده است که با اراعه دوربینهای باکیفیت در مدلهای پرچمدار و حتی بینرده، توانایی عکاسی حرفهایتری به کاربران اراعه دهد. تلفنهایی همانند Xiaomi Mi 11 Ultra و Xiaomi 13 Pro دارای سیستمهای دوربین زیاد گسترش یافتهای می باشند که حتی در شرایط نوری ضعیف نیز کارکرد زیاد خوبی از خود به نمایش میگذارند.
در روبه رو، ریلمی نیز در تلفنهای پرچمدار خود همانند Realme GT 2 Pro تلاش کرده تا کیفیت دوربین را به سطح بالایی رساند. اما طبق معمولً در مدلهای بینرده و اقتصادی، دوربینهای ریلمی مقداری پایینتر از شیائومی قرار میگیرند.
اگر قرار باشد در عرصه دوربین تصمیمی گرفته شود، باید او گفت شیائومی برتری محسوسی دارد، به اختصاصی در مدلهای پرچمدار. اما ریلمی هم چنان در ردههای اقتصادی و بینرده کارکرد مناسبتری را اراعه میدهد.
باتری و شارژدهی
هر دو برند در عرصه باتری کارکرد خوب و یکسانی را اراعه خواهند داد. شیائومی و ریلمی تلفنهایی با ظرفیتهای باتری ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت اراعه میکنند که برای منفعت گیری روزمره کافی است. اما یکی از مزایای مهم ریلمی، حمایتاز فناوری شارژ سریع زیاد قوی است. برای مثال، مدلهایی همانند Realme GT از شارژ سریع ۶۵ و حتی ۱۲۰ واتی حمایتمیکنند که در زمان زمان کوتاهی باتری را به طور کامل شارژ میکند. در عرصه شارژ سریع، ریلمی برتری دارد، اما هر دو برند از نظر ظرفیت باتری در سطح شبیهی قرار گرفته است.
قیمت
یکی از با اهمیت ترین عوامل در خرید گوشی هوشمند، قیمت آن است. هر دو برند در اراعه تلفنهای مقرونبهصرفه و باکیفیت تقریبا به شهرت رسیدهاند. ریلمی طبق معمولً در اراعه تلفنهای بینرده و اقتصادی با قیمت مناسب پیشرو است. در روبه رو، شیائومی نیز با دقت به طیف وسیعی از مدلها در ردههای گوناگون، توانسته بازار تلفنهای بینرده و پرچمدار را نیز به خوبی پوشش دهد. به همین منظور، اگر به جستوجو یک گوشی با قیمت پایینتر و امکانات مناسب هستید، ریلمی میتواند گزینه بهتری باشد. اما شیائومی با اراعه تنوع بیشتری از مدلها، امکانات گسترش یافتهتری در ردههای گوناگون اراعه میدهد.
همانطور که در موبایل ۱۴۰ آمده است:
قیمت گوشی ریلمی یکی از نقاط قوت این برند بهحساب میآید. در اصل گوشی ریلمی تنوع زیاد بسیاری دارد. تلفنهای متنوع با امکانات گوناگون و طراحی مدرن توانستهاند محبوبیت بسیاری بین جوانان بهدست آورند و گروه وسیعی از مخاطبان را به خود جذب کنند.
نتیجهگیری
هر دو برند ریلمی و شیائومی با اراعه محصولات باکیفیت در بازار تلفنهای هوشمند کارکرد زیاد خوبی دارند. انتخاب بین این دو برند بستگی به نیازهای شما دارد. اگر به جستوجو تلفنهایی با دوربین حرفهای و طراحیهای لوکس هستید، شیائومی گزینه بهتری است. اما اگر به جستوجو تلفنهایی با شارژ سریع و قیمت مقرونبهصرفهتر هستید، ریلمی میتواند انتخاب مناسبی باشد.
دسته بندی مطالب