به گزارش دلچسب
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در او گفت و گو با خبرگزاری موج؛
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس او گفت: هنگامی استانهای شمالی می توانند نیاز برنج سرزمین را فراهم کنند، چرا دولت ارز ترجیحی برای واردات برنج در نظر می گیرد؟ آنهم واردات برنج بی کیفیت از کشورهایی که اصلاً معلوم نیست آنها برنج می باشند یا خیر.
علی کشوری درمورد زیان وارده به کشاورزان ایرانی با واردات برنج خارجی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج او گفت: چندین سال نمایندگان استان مازندران از جمله من این نوشته را پیگیری می کنیم که هنگامی ما نیاز برنج سرزمین را می توانیم از طریق استان های شمالی فراهم کنیم، چرا دولت ارز ترجیحی برای واردات برنج در نظر می گیرد؟ آنهم واردات برنج بی کیفیت از کشورهایی که اصلاً معلوم نیست آنها برنج می باشند یا خیر. چون دیده شده که برنج ها از پلاستیک هم تهیه می شود.
نماینده قائمشهر تصریح کرد: مسئله دیگر این که زمان پرداخت ارز ترجیحی به واردات برنج هم قابل تأمل است. وقتی برنج داخل می شود که کشاورز ایرانی می خواهد محصولش را داخل بازار کند و با این کار کمر کشاورز می شکند. چندین دفعه ما در این مجلس فریاد زدیم که وزارت خانه های مرتبط از جمله جهاد کشاورزی باید داخل روال اصلاح الگوی کشت شود. در کمیسیون اصل نود او گفت و گو اصلاح الگوی کشت گزارشی تهیه شد اما این کار تا امروز انجام نشده است. در استان هایی که دارای تنش آبی می باشند نباید برنج کشت شوند ولی این کار را انجام می دهند و سپس از همان استان هایی که نباید کشت برنج داشته باشند، همان افراد هم متولی واردات برنج می شوند. چرا؟ چون خودشان دارند زیان می کنند.
کشوری پافشاری کرد: همیشه منافع عده ای که مافیای واردات اقلامی که در داخل تشکیل می شود، جهت این حالت می گردد. حضرت آقا هم پافشاری کردند هنگامی کالایی در داخل تشکیل می شود را نباید داخل کرد. ولی در عرصه برنج نقض قانون صورت می گیرد. ما با در این رابطه با نوری قزلجه، وزیر کشاورزی دولت چهاردهم، سخن بگویید کردیم و چون نوشته قبل از این دولت مورد قبول قرار گرفته می بود، قرار شد واردات برنجی که پیشتر انجام شده و الان در گمرک است را ترخیص کنند اما وقتی که کشاورز ایرانی محصولش را روانه بازار کرده باشد. یعنی واردات برنج همزمان با فروش برنج ایرانی نباشد.
دسته بندی مطالب
منبع