نپتون در شب؛ آخرین نگاه‌های وویجر ۲ به غول یخی منظومه شمسی_دلچسب

به گزارش دلچسب

سیاره نپتون، غول یخی و اسرارآمیز منظومه شمسی، در آسمان شب زمین چندان روش نیست و همانند هاله‌ای کم‌رنگ می‌درخشد. فاصله این سیاره از خورشید نزدیک به ۳۰ برابر فاصله زمین از خورشید است (نزدیک به ۴ میلیارد و ۴۷۱ میلیون و ۶۰۰ هزار کیلومتر!)؛ به این علت این جهان کم‌نور و دوردست فقط به پشتیبانی تلسکوپ قوی و دیگر ابزارهای دقیق قابل‌رؤیت است.

باوجوداین، نمای خیره‌کننده‌ای که از نپتون در شب دیده می‌شود، با تلسکوپ‌های زمینی قابل‌مشاهده نیست؛ چراکه این تلسکوپ‌ها فقط می‌توانند نیمه‌روشن و نمای روزانه این سیاره را ثبت کنند اما فضاپیمای وویجر ۲ در پروازی نزدیک به این سیاره، موفق شد تصویری از نمای شبانه نپتون ثبت کند.

در عکس روز ناسا چه می‌بینیم؟

فضاپیمای وویجر ۲ عکس نیمه‌شب نپتون را که هلال باریک این سیاره را کنار هلال بزرگ‌ترین قمرش، تریتون، مشخص می کند، ثبت کرده است.

وویجر ۲ سال ۱۹۷۷ از زمین به فضا پرتاب شد. این فضاپیما سال ۱۹۸۹ از نزدیکی نپتون عبور کرد و درحالی‌که سفر خود را به‌سوی فضای بین‌ستاره‌ای ادامه می‌داد، نگاهی به این سیاره انداخت.

وویجر ۲ اولین فضاپیمایی می بود که موفق شد به فراتر از مرزهای منظومه شمسی سفر کند و افق‌ جدیدی برای مطالعه سیارات دوردست و ناشناخته باز کرد. این مأموریت تاریخی به دانشمندان امکان داد دید عمیق‌تری به ساختار و ویژگی‌های این اجرام آسمانی بیندازند.

در سفر وویجر ۲ به نپتون، این فضاپیما داده‌های ارزشمندی درمورد این سیاره و قمر آن (تریتون) ثبت کرد. این داده‌ها شامل اطلاعاتی درمورد دمای سطحی و آبفشان‌های فعال تریتون و طوفان‌های عظیم، ابرهای یخی و میدان مغناطیسی قوی نپتون می بود.

دسته بندی مطالب

اخبار فرهنگی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و سلامتی را در وب سایت خبری دلچسب بخوانید.

اخبار فناوری

خبر های اقتصادی

خبرهای ورزشی

اخبار کسب وکار

اخبار پزشکی

پیشنهاد ما به شما

 آزادی انتخاب یا محدودیت اقتصادی؟

 آزادی انتخاب یا محدودیت اقتصادی؟_دلچسب

به گزارش دلچسب تلفنهای سری ردمی مدام به‌خاطر قیمت خرید بالا در بازار شناخته شده‌اند …