۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند_دلچسب

به گزارش دلچسب

عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی او گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن می باشند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند صدمه‌های جدی به سلامت آن‌ها داخل کند.

او پافشاری کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تشکیل و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد قبول و بهداشتی

را ضمانت کند. 

به حرف های وی تا بحال ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند که برخی از آن‌ها شامل کشک ورقه‌ای، پودر پن‌کیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمه‌حجیم و مسطح و انواع شیرینی می باشند که با نظارت‌های ملزوم در بازار اراعه خواهد شد. 

بهفر افزود: بخشی از این محصولات در داخل سرزمین تشکیل و بخشی دیگر از طریق واردات فراهم می‌شود. با دقت به این که اندوخته‌گذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر مسئولیت سازمان غذا و دارو نیست، متقاضیان می‌توانند

بعد از دریافت مجوزهای ملزوم از مراجع ذی‌ربط، برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان عمل کنند. 

بنا بر اظهار سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های دقیق این سازمان، اظهار کرد: فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به طوری طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات مطمعن حاصل شود. او پافشاری کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن، یکی از برتری‌های سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارت‌ها با دقت و حساسیت اختصاصی‌ای انجام می‌شود.

دسته بندی مطالب

اخبار فرهنگی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و سلامتی را در وب سایت خبری دلچسب بخوانید.

اخبار فناوری

خبر های اقتصادی

خبرهای ورزشی

اخبار کسب وکار

اخبار پزشکی

پیشنهاد ما به شما

عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی بازداشت شد

عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی بازداشت شد_دلچسب

به گزارش دلچسب سالم‌خبر: معاون گسترش مدیریت، منبع های و برنامه ریزی بیمارستان قلب شهید …