برای تامین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط، باید دولت، بانک‌‌ها و بنگاه‌ها ایفاء نقش کنند_دلچسب

به گزارش دلچسب


علی ابدالی در همایش سیاست‌های پولی و ارزی:

مدیرعامل بانک سینا در سی‌ودومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی با محوریت «اعتلای حکمرانی پولی و بانکی با نگاهی به اسناد بالادستی» که به میزبانی پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد با اراعه مقاله‌ای به تشریح راهکار برای گسترش و فراهم مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط پرداخت.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و سلامتی را در وب سایت خبری دلچسب بخوانید.



به گزارش خبرگزاری موج، مدیرعامل بانک سینا در این نشست تخصصی مدل‌های گسترش اقتصادی را به سه گروه، ۱) گسترش اقتصادی از طریق بنگاه‌های کوچک و متوسط ۲) گسترش اقتصادی از طریق بنگاه‌های بزرگ ۳) مدل‌های اقتصادی ترکیبی، تقسیم کرد و او گفت: هر کدام از مدل‌ها به طور متغیری در رشد، نوآوری، اشتغال، رقابت‌پذیری و نیز رشد اقتصادی کشورها نقش بسزایی داشته و اهمیت نسبی هریک بر پایه بلوغ اقتصادها تحول می‌کند.

وی از بنگاه‌های کوچک و متوسط به گفتن موتور گسترش اقتصادی یاد کرد و او گفت: بسته به ساختارهای هر سرزمین رویکردهای متغیری در پیش گرفته شده و ازمایش ها موفق بسیاری در کشورها از منظر هر سه رویکرد وجود دارد.

ابدالی با گفتن این که بنگاه‌های کوچک و متوسط بنا به ماهیت خود کانون‌های کارآفرینی و نوآوری می باشند، تصریح کرد: این بنگاه‌ها به علت چابکی بالاتر، انعطاف‌پذیری زیاد تر، بروکراسی کمتر و ریسک‌پذیری و اندوخته‌گذاری زیاد تر برای تحقیق و گسترش، به‌گفتن مراکز رشد برای ایده‌ها، فناوری‌ها و مدل‌های کسب‌وکار تازه عمل می‌کنند.

علی ابدالی برای رشد و گسترش بنگاه‌های کوچک و متوسط به سه نقش اشاره کردند، «نقش بنگاه‌ها» مبنی بر این که باید بنگاه‌های کوچک و متوسط فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی را به گفتن زیرساختهای سخت بپذیرند و ارتقاء مهارتهای نیروی انسانی و مدیریت توانایی را به گفتن زیرساخت نرم مورد دقت قرار دهند.

مدیرعامل بانک سینا نقش نهادی دولت را در پشتیبانی به از بین بردن چالش‌های حاضر در فراهم مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط حائز اهمیت دانست و او گفت: از ماموریت های دولت می‌توان به تسهیل و با ارامش‌نمودن محیط‌ قانونی ونظارتی، تشکیل زیرساخت‌های اقتصادی همانند افت یا معافیت مالیاتی و تعویق بدهی، اراعه سازوکارهای انگیزشی و تشویقی برای بانک‌های عامل که بنگاه‌های کوچک و متوسط را تامین مالی می‌کنند بهبود مدیریت ریسک ناشی از فراهم مالی بنگاه‎‌های کوچک و متوسط از طریق صدور ضمانت‌نامه و اعطای بودجه جهت پرداخت تسهیلات حمایتی و ظرفیت‌های بیمه‌ای و غیره اشاره کرد.

او گفت نقش سوم هم مربوط به بانک‌ها است. بانکها باید با اراعه محصولات نوآورانه بنگاه‌ها را تامین مالی کنند.

گفتنی است، همایش سیاست‌های پولی و ارزی در سال‌های قبل مدام به گفتن یکی از رویدادهای مهم نظام بانکی سرزمین، نقش مؤثری در جهت‌دهی به سیاست‌گذاری‌های کلان حوزه پولی و بانکی ایفا کرده است.




دسته بندی مطالب

اخبار فرهنگی

اخبار فناوری

خبر های اقتصادی

خبرهای ورزشی

اخبار کسب وکار

اخبار پزشکی


منبع

پیشنهاد ما به شما

ضرورت مشارکت اعضا در تدوین چشم‌انداز ۱۰ ساله اکو

الزام شراکت اعضا در تدوین چشم‌انداز ۱۰ ساله اکو_دلچسب

به گزارش دلچسب وزیر صمت اصرار کرد: آخرین مطالب راه اندازی پویش رسانه‌ای «دفاع از …