هم چنان می‌توان درمورد آیت الله بهجت سخن زد و درس گرفت_دلچسب

به گزارش دلچسب



به گزارش خبرگزاری موج​، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان عصر امروز پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله‌العظمی بهجت فومنی(ره) که در بالامحله شهرستان فومن برگزار شد، با اشاره به تازگی و طراوت خصوصیات و ویژگی‌های شخصیتی این عالم ربانی، اظهار کرد: اگرچه سال‌ها از رحلت آیت‌الله بهجت قبل، اما هم چنان می‌توان درمورد ایشان سخن زد و درس گرفت.

وی با گفتن این که برخی از علما در افکار و اذهان و دل و جان مردم جاری و باقی می‌همانند، افزود: فقدان یک عالم دینی جبران‌ناپذیر است و لذا باید یاد و خاطره و درس‌های زندگی و سیره علمای عارف و واصل و خالص را مرور کنیم.

این استاد برجسته حوزه و دانشگاه با اشاره به انس معنوی خود با سیره علمی و عملی آیت‌الله بهجت، اضافه کرد: مدام نام ایشان را می‌برم و بیانات ایشان را ذکر می‌کنم، چون ایشان از خصوصیات کم‌نظیر و فراموش‌نشدنی برخوردار است که جامعه ایمانی و جامعه بشری به آنها نیاز دارد.

حجت‌الاسلام پناهیان، آیت‌الله بهجت را سند حقانیت دین و سند تعریف حقیقت دین دانست و متذکر شد: وجود آیت‌الله بهجت نه فقط حقانیت دین را ثابت می‌کنند، بلکه توصیفی از حقیقت دین است.

وی با اشاره به اخلاص و عرفان و تقرب این مرجع عالیقدر، فرمود: اگر انسان‌هایی همانند آیت‌الله بهجت(ره) نبودند، توصیف حقایق دینی دشوار می‌شد.

این پژوهشگر دین و مدرس دانشگاه، با گفتن این که آیت‌الله بهجت در عین مهربانی و عاطفه و طبع روان با اطرافیان، از دقت نظر و هوشمندی در امور علمی برخوردار می بود، او گفت: ایشان یک عالم مومن با فراست می بود.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزشی، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری و سلامتی را در وب سایت خبری دلچسب بخوانید.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به رابطه شهید سید حسن نصرالله با آیت‌الله بهجت، گفت: رزمندگان حزب‌الله در جریان نبرد ۳۳ روزه با پشتیبانی آیت‌الله بهجت مقاومت کردند و اسرائیل را به عقب راندند؛ با این مقاومت، راه برای فلسطینیان باز شد و به زودی نتیجه مقاومت‌های غزه را نیز خواهیم دید.

وی مقاومت را پیشنهاد آیت‌الله بهجت به رزمندگان حزب‌الله دانست و اصرار کرد: رزمندگان مقاومت لبنان با دعا و ذکر آیت‌الله بهجت نیرو می‌گرفتند. در واقع حمایتاز آرمان فلسطین و مقاومت غزه، نشان‌دهنده بصیرت و هوشمندی و عرفان و اخلاص آیت‌الله بهجت می بود.

این استاد برجسته حوزه و دانشگاه، با گفتن این که عرفان انسان هوشمند و با هوش قیمت مضاعف دارد، افزود: آیت‌الله بهجت نقل‌کننده فراست علما در تاریخ می بود، چون به حرف های ایشان، عقل و شعور و کیاست و زیرکی در امور دینی و دنیوی، رضایت خدا را در پی دارد.

وی دین را به معنی تشخیص تکلیف دانست؛ نه فقط انجام تکلیف و اطاعت کردن و او گفت: امام حسین(ع) به یارانش در شب عاشورا دستور به ماندن نداد، بلکه یارانش این تکلیف را فهمیدند و ماندند و حماسه آفریدند.

حجت‌الاسلام پناهیان با اهمیت ترین ویژگی آیت‌الله بهجت را بصیرت، فراست، هوشمندی، عقل و زیرکی او دانست و فرمود: آیت‌الله بهجت یک عالم امام‌وقتی(عج) می بود، اما اجازه سوء منفعت گیری و حرکت غیر هوشمندانه در باب این معنویت و سلوک را نداد.

این مدرس حوزه و دانشگاه صفای دل آیت‌الله بهجت را از سر هوشمندی دانست؛ نه ساده‌دلی و اصرار کرد: ایشان اخلاص و دقت نظر و سیاست و عرفان را با هم درآمیخه می بود.

وی دین را فرصتی برای شکوفایی حقیقت باطن انسان دانست و خاطرنشان کرد: آیت‌الله بهجت فخر مراجع عظام پیروی است و عقل در نزد ایشان زیاد جایگاه داشت.



دسته بندی مطالب

اخبار فرهنگی

اخبار فناوری

خبر های اقتصادی

خبرهای ورزشی

اخبار کسب وکار

اخبار پزشکی


منبع

پیشنهاد ما به شما

راه اندازی پویش رسانه‌ای «دفاع از کیان میهن»

راه اندازی پویش رسانه‌ای «دفاع از کیان میهن»_دلچسب

به گزارش دلچسب آخرین مطالب راه اندازی پویش رسانه‌ای «دفاع از کیان میهن»_دلچسب الزام شراکت …