[ad_1]
به گزارش دلچسب
مدیرکل شیلات استان اردبیل:
مدیرکل شیلات استان در جشنواره طبخ آبزیان که در شهرستان نیر برگزار شد، او گفت: اردبیل برای اندوختهگذاری در صنعت آبزیپروری مستعد است به طوریکه با برنامهریزی دقیق و موثر در طول سه سال موفق شدیم مقدار تشکیل آبزیان استان را از ۱۰ هزار تن به ۱۵ هزار تن افزایش دهیم.
خبرگزاری موج
از
اردبیل
، محمد الهقسمت در جریان جشنواره طبخ آبزیان در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر، ضمن خیرمقدم به میهمانان و تقدیر از وجود استاندار اردبیل، مدیرکل حوزه استانداری، مدیرانکل شیلات استانهای کردستان و آذربایجان غربی، و فرماندار شهرستان نیر، بر اهمیت پشتیبانیهای بینبخشی در تحقق اهداف شیلاتی استان پافشاری کرد.
با اشاره به ظرفیتهای قابل دقت اردبیل در حوزه آبزیپروری اظهار داشت: این استان، یکی از مناطق مستعد و مقصدگذاریشده برای اندوختهگذاری در صنعت شیلات است. منبع های آبی غنی نظیر حوزههای قزلاوزن و ارس، زمانهایی بینظیر برای پرورش ماهیان سردآبی، گرمآبی و خاویاری فراهم کرده است.
وی تنوع اقلیمی اردبیل را یک مزیت رقابتی در گسترش آبزیپروری دانست و او گفت: امکان پرورش ماهیان سردآبی در مرکز استان، گرمآبی و خاویاری در شمال، و برنامهریزی برای گسترش پرورش ماهیان خاویاری در جنوب استان، از جمله قابلیتهای منحصربهفرد این منطقه است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به دیگر ظرفیتهای تخصصی استان افزود: اردبیل در عرصه تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی و زالوی طبی نیز جایگاهی برجسته در سرزمین دارد؛ بهطوریکه سال قبل، ۱۵ میلیون قطعه ماهی سردآبی و نزدیک به یک میلیون زالو در این استان تکثیر شد.
الهقسمت این چنین از رشد قابل دقت تشکیل آبزیان در سه سال قبل خبر داد و تصریح کرد: با برنامهریزی منسجم، تشکیل آبزیان استان از ۱۰ هزار تن به ۱۵ هزار تن افزایش یافته است. این رشد در راستای سیاستهای برنامه هفتم گسترش سرزمین محقق شده که سهم مهمی برای گسترش صنعت آبزیپروری قائل است.
وی در آخر با پافشاری بر لزوم فرهنگسازی در مصرف آبزیان خاطرنشان کرد: در کنار تشکیل، ترویج مصرف آبزیان بهگفتن یک غذای سالم و مقوی از ماموریت های مهم ما در شیلات است و برگزاری جشنوارههایی همانند جشنواره طبخ آبزیان، نقش مؤثری در این عرصه دارد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]منبع